Torbica Madman

5,990.00 рсд

Muška kožna torbica od Crazy Horse kože

2 na zalihama

Prodavnica: Hemingway

Opis

Svi mi imamo (ili bi bar trebalo da imamo) strast ka nečemu, a to nešto je često neshvatljivo drugim ljudima oko nas. Prosto, različite sklonosti, interesovanja i afiniteti čine da je tako, ali te naše razlike su svakako nešto što treba čuvati i negovati. Moja strast, što ste do sada već shvatili, je ovaj posao. A od svih divnih stvari koje on donosi, izdvojio bih dve: 1. Odabir i kupovinu nove kože; 2. Stvaranje novih proizvoda sa tom istom kožom.
Ova torbica obuhvata obe gore navedene stavke, a ‘’krivac’’ za to je ova neobična, divna, predivna koža. Hiljadu i jedna nijansa braon boje, od svetlih do najtamnijih i Crazy Horse efekat koji se poigrava sa svim tim nijansama. Uz sve to, koža je ‘’brušena’’, vrlo mekane strukture, i najiskrenije se nadam da se bar deo ove lepote može videti na slikama (inače, to je jedina mana kože – uvek izgleda lepše uživo nego na slici).
Reč-dve o tehničkim detaljima: Torbica ima jednu veliku pregradu koja ispunjava celu njenu unutrašnjost, kao i jedan pomoćni džep dimenzija 14×11 cm sa prednje strane. Kaiš je od crne poliesterske trake i ima metalni regulator dužine tako da se može nositi na više načina. Korišćen je crni voskirani konac debljine 0.8 mm. Ručni kroj i šivenje.
‘’We’re all mad here!’’

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.