Drvce sreće – Happy tree – na podlozi od kamena Himalajske soli

1,200.00 рсд

Amazonit-Lapis lazuli-Gorski kristal

Drvo sreće izrađeno u kombinaciji poludragog kamena  Amazonit,Lapis lazuli,Gorski kristal i  žice. Postavljeno je na podlozi od kamena Himalajske soli.

Visina sa podlogom 16 cm.

Njegovo granje možete jednostavno rasporediti po vašem ukusu.

Prodavnica: Happy Tree
Šifra proizvoda: Happytree8 Kategorije: , , , , , Oznake: , , , , , ,

Opis

Amazonit je poznat pod nazivom kamen nade, koji donosi sreću i ostvarenje snova. Odličan je kamen za umetnike.Zeleni kamen sa belim žilicama, ima umirujuće dejstvo i štiti od elektro-magnetnog zračenja. Podesan za zaštitu od zračenja mobilnog telefona. Smanjuje zabrinutost i strah, umirujućeg dejstva.

Lapis lazuli će vam dati emocionalnu podršku i dodatnu snagu, kada su u pitanju izazovi koje srećete bilo u karijeri ili u ličnom životu.

On će poboljšati vašu kreativnost i daće vam više energije da izdržite dnevne obaveze, tako što će vam pomoći u boljoj organizaciji svakodnevnih poslova, povećati koncentraciju i umiriti zbrku i buku u umu.

Lapis lazuli nosi u sebi energiju ljubavi i emocionalnog iscelenja. To je kristal koji će u vašem energetskom polju pojačati vibracije samopouzdanja, staloženosti i dati vam hrabrost da idete za onim što želite. Uvek ćete osećati sigurnost da možete, i tačno znati što je to sto želite da dobijete.

Ovaj kristal će vas osloboditi osećanja stidljivosti, pomoći da izađete iz svoje zone sigurnosti, smelo se upustite u nove poduhvate i jasno izrazite ono što želite.

Gorski kristal je najmoćniji isceljujući kamen svih namena. Poznat je i kao univerzalni kamen koji pročišćava, podiže i pojačava energiju ostalih kristala, stoga je poželjno držati ga pored drugih kristala. Koristi se kao središte kristalne mreže pomoću kojeg možete fokusirati i pojačati svoje namere.

Ovo je takođe odličan kristal za one koji žele pojačati svoj imunitet, snagu, imaginaciju i snove, pamćenje i koncentraciju. Za gorski kristal se može reći da je neutralan kristal, upravo zbog svojstva da se može lako programirati za bilo koju namenu, što je slučaj i sa programiranjem za poboljšanje veza i odnosa sa drugim ljudima. Takođe podstiče pozitivna osećanja kao što su sreća, zadovoljstvo i razumevanje.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 16 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.