Pravila i uslovi

1. Registracija

Za korišćenje usluga sajta www.handmade.rs neophodna je registracija, koja je besplatna. Registrovani korisnik koji je postavio oglas ima sva prava i obaveze proistekla iz Zakona o oglašavanju Republike Srbije. Fizičko ili pravno lice može imati i koristiti samo jedan registrovan nalog.

 

2. Sadržaj oglasa

Prema Zakonu o oglašavanju zabranjen je svaki vid neistinitog, upoređujućeg i prevarnog oglašavanja kojim se dovode u zabludu primaoci oglasne poruke. Oglas treba da sadrži isključivo podatke o predmetu koji se prodaje ili usluzi koja se pruža.

 

3. Provizija

Provizija od pordaje je 7% od cene predmeta prodaje i obračunava se nakon što prodate predmet. Plaćanje se vrši kad napunite kredit od 1200 dinara (10e) za prvi level prodaje.

 

4. Odgovornost

Handamde ne odgovaraju za:

tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost ili dostupnost informacija i sadržaja prikazanih na sajtu, osim onih koje se odnose na usluge Handmade
svi eventualni sporovi nastali iz odnosa oglašivača i korisnika rešavaju se isključivo između oglašivača i korisnika. Handmade nije odgovoran za štetu bilo koje vrste nastale kao posledica takvih odnosa.
za pravilno ili nepravilno korišćenje sajta, kao i za eventualnu štetu koja nastane po tom osnovu

 

5. Pristanak na pravila i uslove korišćenja sajta

Samim korišćenjem sajta pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali. Poznavanje ovih Pravila i uslova korišćenja sajta u svakom trenutku predstavlja obavezu korisnika sajta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *