Pravila i uslovi

1. Registracija

Za korišćenje usluga sajta www.handmade.rs neophodna je registracija, koja je besplatna. Registrovani korisnik koji je postavio oglas ima sva prava i obaveze proistekla iz Zakona o oglašavanju Republike Srbije. Fizičko ili pravno lice može imati i koristiti samo jedan registrovan nalog.

 

2. Sadržaj oglasa

Prema Zakonu o oglašavanju zabranjen je svaki vid neistinitog, upoređujućeg i prevarnog oglašavanja kojim se dovode u zabludu primaoci oglasne poruke. Oglas treba da sadrži isključivo podatke o predmetu koji se prodaje ili usluzi koja se pruža.

 

3. Provizija

Provizija od pordaje je 7% od cene predmeta prodaje i obračunava se nakon što prodate predmet. Plaćanje se vrši kad napunite kredit od 1200 dinara (10e) za prvi level prodaje.

 

4. Odgovornost

Handamde ne odgovaraju za:

tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost ili dostupnost informacija i sadržaja prikazanih na sajtu, osim onih koje se odnose na usluge Handmade
svi eventualni sporovi nastali iz odnosa oglašivača i korisnika rešavaju se isključivo između oglašivača i korisnika. Handmade nije odgovoran za štetu bilo koje vrste nastale kao posledica takvih odnosa.
za pravilno ili nepravilno korišćenje sajta, kao i za eventualnu štetu koja nastane po tom osnovu

 

5. Pristanak na pravila i uslove korišćenja sajta

Samim korišćenjem sajta pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali. Poznavanje ovih Pravila i uslova korišćenja sajta u svakom trenutku predstavlja obavezu korisnika sajta.

13 thoughts on “Pravila i uslovi

 1. Rado bih se registrovala kod vas i prodavala svoje proizvode. Možete li da mi pomognete u tome?

 2. Svidja mi se sajt volele bih svoje proizvode prodavati imati svoju prodavnicu ovde..slazem se sa uslovima.
  Sa postovanjem Marta

 3. Prodavnica: Cecini ručni radovi

 4. Još uvek mi nije odobreno logo anje u vaš sajt… Piše da razmatrati… Pa razmatrate već mesecima… U čemu je je problem..

 5. Koliko se dugo moj zahtev za uclanjenje…tj.prijavu razmatra?

 6. Molim vas ne mogu da nadjem gde mogu okaciti fotografije mojih proizvoda,pomozite mi,hvala

 7. Sasvim korektni uslovi.Hvala,pristajem.

 8. Dobar dan.
  Imam pitanje.
  Ja heklam i htela bi da prodajem svoje kreacije. Da li mogu da prodajem kod vas iako nemam registrovanu firmu, ni sajt? I da li mogu isti proizvod da prodajem na nekoj drugoj platformi takođe? Proizvodi se rade po porudžbini. Unapred hvala na vašem vremenu i odgovoru.

  1. Dobar dan, možete besplatno da se registrujete na našem sajtu i postavite slike Vaših proizvoda i da na taj način pokrenete prodaju.
   Srdačan pozdrav.

 9. Pristajem na uslove korišćenja.

 10. Ja imam problem. Ne znam kako da objavim proizvod. Svuda piše da se ili čeka na pregled ili da je nacrt.

 11. Pristajem na uslove korišćenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.